Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2010 09:29 - Разсъдете, изпитайте тези думи
Автор: zdimek75 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1184 Коментари: 1 Гласове:
2




   Прочетете това и разсъдете, изпитайте тези думи без да бързате с умозаключения.  
   За разлика от западноевропейците ние сме слабо запознати с Библията и истините в нея.


image
     В нашия съвременен свят стана трудно да се ориентираме поради огромната информация , която тече около нас. Много по-трудно става, когато навлезем в духовната област, където литературата и медиите предлагат всякакви истории, тълкования и обяснения. От къде сме произлязли? Защо живеем?Края на света!Истинската религия!Има ли живот след смъртта? Това са въпроси, които е нормално да ни вълнуват.    Във времето, в което живеем “ всичко е пари” ! Внимавайте каква книга си купувате или какъв филм гледате. Сензациите за тайствени разкрития няма да ви успокоят или спасят! Напротив ще натоварят умът Ви с ненужна информация, ще загубят ценното Ви време и разбира се ще изпразнят джоба Ви!    Все пак защо има толкова много истини? Защо няма Една Съвършена истина?      Защо има толкова много заблуди?...    САМО Библията отговаря на тези въпроси. Защото има космически проблем!   Защото има един “архи – измамник”, който манипулира инфомацията и истината. Юнеско, НАСА, Пентагонът и много други организации харчат милиони средства, за да се изследва космоса за извънземен интелект. Библията говори ясно за извънземния ни произход. Бог е извънземен! Ангелите, които служат също! Просто хората и днес не четат, както и през средновековието, когато учени като Джордано Бруно са изгорени от инквизицията, за нещо написано в Библията! Земята е кръгла!(Исая40:22).Извънземен е и космическият престъпник, за който ни предупреждава Библията ( Откровение12:7-12) наречен сатана – престъпник, дявол – клеветник или “луцифер – носител на светлина”(Езекил?28:13-17).    Този мощен извънземен космически интелект не е за подценяване. Овладявайки планетата той си служи със съвършена стратегия! Измамата!(Битие 3 глава) Предупредени сме, че е съвършен имитатор( 2 Коринтян.11:14). Унищожителят на човешката раса е по-силен от нас по смисъла на космическия си произход(Евреи1:6,7) и на креативно ниво е по-съвършен от нас. Той създаде съвършената стратегия – “ разделяй и владей”! Заблуждавайки хората, че го няма, че е маймунообразен с рога, или че не е силен - сатана постига, своите цели:
  • Да заблуди хората с фалшиви учения за произхода им.
  • Да ги раздели в различни религии, за фалшиво поклонение.
  • Измамата за живот след смъртта, контакт с мъртви и съществуването на ада.
  • Да заблуди търсещите истина с фалшиви информация за Израил и сензации за тайни общества и нов световен ред.
  • Чрез войни и тероризъм да внуши страх за края на света.
  • Чрез удоволствията на храните, напитките, развлеченията да разруши здравето, морала и почитанието на Истинския Бог.
  • Чрез манипулации в подсъзнателната област на ума, да ни отдели от Бог, внушавайки ни, че безгранично можем всичко сами.
   Съвършеният херувим създаде, съмнението и страха. Сътвори имитации погубващи хората:
  • На вярата – суеверия.
  • На любовта между мъжа и жената – хомосексуализъм.
  • На радостта – депресията.
  Подлост, злоба, коварство са част от инструментите, които след неуспеха си в космоса дявола пренесе на Земята.    Не вярвайте на книги за тайни конспирации, нов световен ред, сензации за тайни рицари...    Не вярвайте, че с владеене на подсъзнанието можете всичко сами чрез насочване на енергии и мисъл!    Не вярвайте на филми за унищожение с метеори, комети или имплантирани чипове в главите ни – това са съчинения написани под диктовка на сатана! ПРОСТО ПРОЧЕТЕТЕ БИБЛИЯТА , ОСОБЕННО КНИГИТЕ ДАНАИЛ И ОТКРОВЕНИЕ!      





Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. estirbg - Приятелю,
22.05.2011 13:03
ти римокатолик ли си?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zdimek75
Категория: Новини
Прочетен: 199512
Постинги: 69
Коментари: 11
Гласове: 87
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930