Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2011 09:03 - Какво научих ?
Автор: zdimek75 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1874 Коментари: 0 Гласове:
1



                                                                       Какво научих ?

image

              От един добър приятел споделено :

Какво научих?
 1. Научих , че не съм сам и че не бива да оставям само “00” след себе си.
 2. Научих, че живота има смисъл, ако си направил нещо добро за другите... като в песента на Емил Димитров “Ако си дал”.
 3. Научих се да казвам здравей на изгрева и лека нощ на залеза с “ Отче наш!”
 4. Научих, че ако ме има – това го дължа на Исус!
 5. Научих, че най-голямото богатство е моето семейство от съпруга, деца, внуче...
 6. Научих, че приятелството е любов, която започва с думата Бог.
 7.  Научих, че ако зная нещо добро съм задължен да го кажа на другите хора.
Много знание има по света, но не всичкото трябва на човек, за да го има на този свят... Има едно знание, което е важно и то е това, което идва от Бог.
За бебето е важна мама! От нея е живота, храната, топлината... всичко.
Бог е създал и майките! Единствено знанието от Библията ми говори ясно за всичко. Прочел съм много книги, включително и Корана. Уважавам всички вярващи в Бог хора, защото мисля, че вярата е дадена, за да осмислим живота си. Религията разделя хората. Различни религии са довели до разделения, между хората на планетата Земя. Различни религии са причини за страдания и невероятно зло. За това ще ви кажа какво научих за вярата от Библията.
8. Научих, че има Бог, който е начало на началата. Бог е като колосална енергия и е невъзможно да Го обясняваме със слабите си интелектуални възможности. Именно за това Той е оставил информация за себе си в материален вид, визуализиран чрез запис от писмени знаци на хартия... В Библията.
9. Научих, че сме сътворени от Този Единствен Бог! Той – Бог е извънземен и е направил нашата планета с колосалната си енергия за шест дни...
10.Научих, че това са шест дни изброени по астрономическите периоди на небесните тела сътворени също от Бог. Само на нашата планета времето се отчита така: една година Земята обикаля Слънцето. Един месец Луната обикаля Земята. Едно денонощие земята се завърта около оста си. Седмицата не е астрономически обоснована – ТАКА НАРЕЖДА БОГ! Седмият ден е Събота,... иначе Срядата не би била среда на седмицата. Първият ден на седмицата според Библията от Битие 1гл., до Откровение 22гл., е Неделя по сега използваните календари.
11.Научих, че за Бог “Един ден е като хиляда години...” Бог не зависи от време и пространство. Той е сътворил освен нас и други цивилизовани общества. Библията говори за извънземни същества. Някои контактуват с нас, а други само ни наблюдават. Едни са положителни, а други за съжаление не.
12.Научих, че Бог създал нашата човешка раса, като себе си... Мислещи, чувстващи, действащи интелектуални същества с ум, духовност... и материална физика.
6.Научих, че Бог са: Отец, Син – Исус Христос и Святият Дух. Както яйцето е : черупка, белтък и жълтък – 1 яйце нали! За да разберем това Бог създаде семейството: Баща + Майка + дете! Библията говори, че пламтящите с любов съвършени небесни интелигентни същества – Серафими, летят и изговарят обръщение към Три личности в Едно – “ Свят, Свят , Свят!”
13. Научих, че Бог обитава в Небесното Светилище, което е в дълбокия космос. В Светая Светих е Бог и сам Исус в момента ходатайства за нас пред Него. Такова светилище(копие-модел) бе заръчано на Мойсей и след това на Соломон и Ездра..., за да надникнем поне малко ние по-слабите интелектуално човеци от планетата Земя във великите Божии неща.
Защо страдаме? Защо има смърт? Защо ни остави Бог да се мъчим?
14. Научих, че не Бог е виновен за лошите неща! След Грандиозен конфликт в космоса, Исус Христос – става щит и жертва за опазване на сътворението, на всичко създадено не само на планетата Земя, но и в Космоса. Има битка и част от съществата живеещи в Космоса създадени от Бог се противопоставят на неговата система за живот предвождани от Луцифер.
15. Научих, че Луцифер е херувимът(едно от най-съвършените сътворени същества), който е стоял до Бог и е получавал вестите за цялата вселена. Този първи ангел е бил съвършен, но се е противопоставил на Твореца и е станал престъпник на Божия закон(по който се управлява Вселената) - сатана и клеветник на добрите - дявол.
16.Научих, че за да спаси сътвореното, Исус от Бог, прие ангелска(по-ниска и сътворена) същност и стана Арахангел Михаил( ...като Бог), давайки шанс на сатана и лошите ангели да се поправят.
17.Научих, че след битка в небето(космоса), победените - сатана и немалка част от космически същества, зли ангели - демони са изолирани на планетата Земя, поради деструктивната духовна зараза, която носят. Грехът е интелектуален вирус.
18.Научих че сатана е баща на всичко зло и лошо. Законът на сатана е: “Прави каквото си искаш!”
19.Научих, че Бог предупредил първите хора, които трябваше да пазят планетата от космическия престъпник, за опасността. Предупреждавайки чрез прародителите ни човешката раса, Бог се опита да предпази хората и планетата.
20. Научих, че Бог се опита да спре заразата на сатана сред хората, като очисти земята с потоп. Частично с огън в Содом и Гомор... Предупреждаваше за края чрез пророци, но хората тръгнаха след своя нов водач – сатана. Библията говори да не го подценяваме никога. Луцифер е съвършен интелект... Музика, мода, пари, власт, измама, лъжа, лицемерие са само част от инструментите му. Дявола създаде съвършени имитации (Бог не го е дарил с творческа мощ!) На цветятя – плевели, на доброто – зло, на любовта – омраза. Семейната любов подмени със свободна любов и хомосексуализъм. Красивите небесни спокойни мелодии замени със сатанински звуци. Библията не е история само на планетата Земя, а план на Бог за бъдещето. Това я прави единствената Божия книга!
21.Научих, че Исус за да спаси последвалата измамите на сатана човешка раса, трябваше да дойде в човешка плът (която е като нашата) и да умре без грях, за да ни замести в наказанието за нарушения от нашите родители и нас самите Божи закон.
22. Научих, че Божият закон е непроменяем. Изречен веднъж от Бог той важи за всички и в космоса и на планетата Земя, за всички времена.
23. Научих, че религиозни хора убиха Исус. Също такива промениха Божия закон служейки на сатана. Религиозни разбрах, че не значи вярващи. И сатана познава Библията перфектно...
24. Научих, че не трябва да следвам църковни догми измислени от хора и църковни доктрини не следващи Библията. Защото така ще стана служител на дявола. Трябва да правя това, което казва Бог в Библията.
25. Научих, че Бог желае да съм щастлив и за това ми е подарил Своя закон, който ми дава сила и сигурен живот в този свят:

Да нямаш други богове освен Мене.

Не си прави кумир, или какво да било подобие на нещо,
което е на небето горе, или което е на земята долу, или което е
на водата под земята; да не им се кланяш нито да им служиш;
защото аз Господ твоя Бог съм Бог ревнив, който въздавам
беззаконието на бащите върху чадата до третото и четвъртото
поколение на ония, които ме мразят, а показвам милост към
хиляда поколения на ония, които ме любят и пазят моите
заповеди.

Не изговаряй напраздно името на Господа твоя Бог;
защото Господ няма да счита безгрешен оногова, който
изговаря напраздно името му.


Помни съботния ден за да го освещаваш. Шест деня да
работиш и да вършиш всичките си дела; а на седмия ден,
който е събота на Господа твоя Бог, да не вършиш никаква
работа, ни ти, ни син ти, ни дъщеря ти, ни слугата ти, нито
добитъка ти, нито чужденеца, който е отвътре вратите ти;
защото в шест деня Господ направи небето и земята, морето,
и всичко що има в тях, а на седмия ден си почина; за това
Господ благослови съботния ден и го осветли.

Почитай баща си и майка си, за да се продължават
дните ти на земята, която ти дава Господ твоя Бог.

Не убивай.

Не прелюбодействувай.

Не кради.

Не свидетелствувай лъжливо против ближния си.

Не пожелавай къщата на ближния си, не пожелавай
жената на ближния си, нито слугата му, нито слугинята му,
нито вола му, нито осела му, нито какво да е нещо, което е на
ближния ти.


26. Научих, че “...ако вярвам и обичам Бог, ще спазвам Неговите заповеди”.
27. Научих, че болката на Христос беше голяма. Любовта му към мен истинска. Страданието му искрено. Знам, че Той ме обича! Егоизмът, гордостта, злобата, зависта... са все отрови, които тровят съдът, в който се съхраняват!
28. Научих, че трябва да обичам като Исус - всички...
29. Научих, че трябва да простя, за да ми се прости...
30. Научих , че трябва да ценя живота, своя и на другите.
31. Научих , че нищо земно като къща, имот не ще ме ползва!
32. Научих, че децата ми ще са това, което им покажа в мен!
33. Научих, че има небесни сървъри(книги) и ангел, който записва всяка моя мисъл, дума и действие, за които ще бъда изправен пред небесния съд на Бог.
34. Научих, че Бог ми е дал ум , да управлявам мислите си, чувствата си и делата си в този много кратък живот на Земята, за да избера сам на кого да служа. Разбрах, че мога да направя своя избор, само докато съм още жив и докато не се е завърнал Исус. Библията предупреждава, че Той ще дойде скоро!
Животът много бързо отминава и ако сбъркам, не се връща лентата. А лентата е същата, по която ще ме оценяват...
35. Научих, че живота си го програмирам сам и трябва да внимавам какво искам. Бих искал да виждам повече усмивки до своята.
36. Научих, че смъртта е сън, от който едни ще се събудят за вечен живот, а други за фатален вечен край. Всички теории за други варианти са плод на сатанинските измами още от Битие 3 глава, целящи заблуда на човешката раса.
37. Научиш, че на хора не мога да разчитам за спасение. Има духовни човеци, но смъртни. Всяко обръщение към починал човек е поклонение към демоните на сатана.
38. Научих, че и религията може да е бизнес. Но не вярата в Бог.
39. Научих, че колкото и да философствам няма да стигна края...
40. Научих, че ако не ми е дадено нещо, да не го искам.
41. Научих най-старата и най-вярна мъдрост: “Бог каза – аз повярвах направих го и готово!”
Надявам се повече хора да научат това!





Тагове:   Бог,   смърт,   библия,   живот,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zdimek75
Категория: Новини
Прочетен: 199496
Постинги: 69
Коментари: 11
Гласове: 87
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930