Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2011 10:14 - Сбъдва се ...
Автор: zdimek75 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1546 Коментари: 0 Гласове:
2




     Сбъдва се вече....

image

„Ще има глад за Божие слово... Ще има Якова скръб...Ще се приеме закон за неделята...Ще има гонения като по времето на Нерон...Язви ще се изсипят... И БЛАГОВЕСТИЕТО ЩЕ СЕ ПРОПОВЯДВА на всички народи... Европейският съюз ще се раздпадне и природни бедствия ще морят невярните на Бог хора...ще говорят за Нова ера и мир и безопасност...НО ЩЕ ДОЙДЕ КРАЯТ! ИСУС ЩЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ИСТОРИЯТА ДО ТУК.


-         Глад за Божие Слово има!Кой от вашите познати може да ви каже 10 Божи заповеди? А КОЙ ГИ СПАЗВА? Къде и кой в мас медиите говори за Единственият Достоен  за Хвалба – Творецът БОГ? Дори в парламента се мълчи. Възхвалява се насилието, корупцията, разврата, еволюцията... но не И БОГ!


-         Яков се бори със Исус... по съвест изпитваше угризения за греховете си... а ние?


-         Банките не работят в неделя. В денят на слънцето приет от Рим, а по-късно и от света и децата знаят, че се почива. Кой го е грижа за съботата, която е знак на БОГ?


-         Кажете официално, че не искате да работите в Събота - Денят на БОГ! Проблемите ви започват ли?...


-         10 язви се изсипаха над Египет...но само първите 3 засегнаха Божият народ... сега предстоят 7 световни катастрофи. Финансовата криза е част от първата!


-         Европейски съюз няма да има се казва в Библията... сами ще видите това...скоро!


-         Лоши неща се случват в държави, които не са приели Исус за Спасител! помислете къде са бедствията... там където има магьосничество, вуду, идолопоклонство.


-         Обединяват се религии. Размива се истината за Исус Христос – единственият Път за спасение! Говори се за обединяване около идеята за нов световен ред. Няма да стане! ИСУС ЩЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ФАЛШИВИТЕ усилия на сатана и неговите слуги да поробят планетата. Луциферианските учения на Ню ейдж, и сходни изповядващи вавилонски култове и религии са навлезли в политическия живот . Няма анимации без магии и духове. Няма филми без насилие. В песни открито се хвали сатана-луцифер и неговите лъжи. Астрология, магии, окултизъм отравят хората с виното на Вавилон – фалшива духовна система от църкви и философии, подчинени на сатана. Вече не се крият поклонниците на дявола ...по медиите открито лъжат и улавят в хитри примки наивни човеци, невиждащи, че Земята загива.


-         Чрез интернет и сателитите няма народ и племе вече, което да не е чувало за Исус Христос / не за Майтрея, който е форма на дявола, фалшив Христос/


Извънземна е инвазията. Извънземно ще е спасението!


АМИН ! ДОЙДИ СКОРО ГОСПОДИ ИСУСЕ ХРИСТЕ! НО ДА БЪДЕ ТВОЯТА ВОЛЯ ДА СЕ СПАСЯТ ПОВЕЧЕ ДОСТОЙНИ ХОРА ОТ НАШАТА ПЛАНЕТА!

                                                                                    
                                                                                Красен Кирилов



Тагове:   вяра,   религия,   край,   времена,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zdimek75
Категория: Новини
Прочетен: 199386
Постинги: 69
Коментари: 11
Гласове: 87
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930