Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2010 10:52 - ЗЛОКОБНИЯ БУМЕРАНГ
Автор: zdimek75 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1357 Коментари: 0 Гласове:
1




          

   Всеки от нас иска да е здрав , щастлив да не плаче , а да се смее...да са здрави децата ни, да сме успешни в живота си.

   ЗДРАВЕ е ключовата дума ! Ако имаш здраве – имаш всичко...

   Аз вярвам че БОГсъздаде един съвършен свят, в който хората да са здрави и щастливи.

   На прекрасна планета трябваше да живеем, с чудна природа! Бистра , чиста вода и плодородни растения трябваше да поддържат здравето в телата ни... Но хората не последваха съветите на Бог, за съжаление и аз бях заблуден в дяволската въртележка около мен. Пари и власт са новите богове . Изгубихме си умовете по тях. Появиха се нови технологии и идеи включително в най-важната за живота сфера – храненето.

   Променихме принципа ”ядем за да живеем” с “ живеем за да ядем”! Така простата питателна и чиста храна се замени с сложна , обработена в машини изкуствена храна. Чистата вода се замени от напитки с неясно съдържание. Но всичко е пари! Лъскави опаковки, добра реклама – добра печалба! Храненето стана удоволствие, а не необходимост.

   На хората се предложиха неестествени храни съдържащи убийствените съставки на наситените мазнини , изкуствени посладители и химически овкусители...Маргарин, чипс, снакс, кола... се консумира навсякъде. В заведения за бързо хранене и луксозни ресторанти се предлагат храни с пикантен вкус, от продукти топлинно и машинно обработени по технологии влияещи на вкуса – добре, но на здравето – не!

   Дори и в болниците - хората със запушени артирии, високо кръвно, болни стомаси, сърца и черни дробове не осъзнават , че са сбъркали в храненето! Няма лошо! Последваха нови скъпи технологии, НО за лечение на последиците от неправилното хранене... Животоспасяващи лекарства до гроб и скъпи операции! Увредения с “невинно” хранене геном на човечеството е абониран вечно за системата на този дяволски бумеранг на унищожение.

   Цигарите вредят не само с това, че се пушат! Този невинен наркотик е естествено вреден със своите съставки...но пръскан с хербициди, инсектициди и всякакви други химикали става като бойно отровно вещество и трови невинно и непушачите, които нямат имунитет или е по-малък от на закоравелите пушачи! Тютюнът се сее обикновено върху непригодни за друго земи , нерядко заразени с промишлени отпадъци и химикали. Сакати деца с генетични увреждания от родители пушачи, майки кърмачки, които пушат – живеем модерен живот!

   В топлите дни се пие студена бира и газирани напитки - хубав бизнес! Охладено тялото трябва да компенсира обърканата си програма...Голяма работа – нали ни е кеф!Газът още по-добре разпределя отровите по вътрешността на органите ни. Фризери се продават и касовия апарат работи. Газираните , сладки напитки увреждат стомаха и предизвикват диабет. Особено неясният им състав от химичеески подсладители ароматизатори и оцветители трови особено децата ни от малки. Генно- модифицираните : соя, царевица, зеленчуци и др. тепърва ще показват резултати в човешките ни тела...

   Вафли , бонбони , бисквити съдържат изкуствени овкусители, стабилизатори и други химикали...Децата ядат масово сладко , но не мед и плодове , а продукти с химикали и наситени мазнини...Като се увреди стомаха се уврежда целия организъм! Това, което ядем и пием влияе на живота ни! “Ние сме това, което ядем и мислим!”

   Алкохол и кафе се пие навсякъде. По-лошо е , че тати и мама го почват от ранни години пред децата и децата правят – тава , което виждат!

   Бумеранга на злото се е интегрирал в духовната сфера. Телевизия , интернет, музика , филми, електронни игри, книги и публикации с кръв , извратен секс, насилие , лъжа! Бумеранга се връща - престъпност сред децата, насилие, умраза, страх , несигурност! Но какво да се прави бизнеса се развива...

   Има болести – трябват клиники...Има сакати деца трябват фондации...Проблем в здравеопазването, проблеми с престъпността...политиците запрятат ръкави...и пак ...ПАРИ

ПАРИ

ПАРИ...
...

   Но БУМЕРАНГА лети обратно... природата се променя неудържимо. Отровите попадат и в хората с пари. И те ще страдат и техните деца ще боледуват. Променя се и генотипа на арийците дори. Цялата планета боледува.Променя се морала. Гладния , болния, бедния и лудия ще краде , лъже, убива...”Нема да има ора...”

ВЕЧЕН ЗАКОН е: Лъжеш- ще те лъжат!

Крадеш-ще те крадат!

Каквото посееш-това ще пожънеш!


“С ПАРИ можеш да купих роби, но не приятели

С ПАРИ можеш да купиш хубава къща, но не и щастие

С ПАРИ можеш да купиш кеф, но не и любов

С ПАРИ можеш да си купиш луксозен гроб, но не и вечен дом!


За съжаление завъртян в дяволския бумеранг и аз не се хранех правилно и аз правех бизнес и пари...

 

Не желая да умират деца, от диабет ! Млади хора от инфаркти! – Ако някой от комерсиални цели разкри злоупотребите и измамите с млечни продукти... Бих искал да се каже и за всичко това...

Зная , че няма да затворя заводите за маргарин, заводите за цигари и кола...но ако хората се замислят – ще съм доволен!


НИЕ СМЕ ТОВА, КОЕТО МИСЛИМ, ГЛЕДАМЕ, ЯДЕМ И ПИЕМ!




София Един мъж на

07.07.2009г. 47 години

image

image

image

image



Тагове:   бумеранг,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zdimek75
Категория: Новини
Прочетен: 199405
Постинги: 69
Коментари: 11
Гласове: 87
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930